Zulban Earthrose

Dwarf Paladin

Description:
Bio:

Du blev født i slutningen af 1.959 i den Fjerde Alder. Du har levet gennem den Ametianske Alliance’s storhed og fald. Du har levet gennem opdagelse og ankomsten af dragonborns fra Tharsis. Du har oplevet hvordan verden den blev ændret da den Ametianske Alliance byggede Maetiaen og åbnede verdens portalen indenfor dets mure. Du har levet gennem dværgenes borgerkrig kendt som Tre Økse Krigen. Du har levet gennem Dragerns Tyranni hvor din familie blev dræbt og dit rige tabt.

Du var en af sønnerne til dværge kongen af Dagsesse, et kongerige der ikke har eksisteret i et årti, da det blev ødelagt af elverne under Dragernes Tyranni. Da dragonborns fra Tharsis først ankom, ændrede alting sig. Din far allierede sig med Tharsis på grund af Dungabad Kulten, en orden der beskytter verdenen fra element truslen fra søster verdenen Aspenta, som er hvor Maetiaen fører til. Din far og de andre dværge ledere sluttede sig til den Tharsiske Drage Hær under Dragernes Tyranni og du blev rekrutteret ind i Dungabad Kulten hvor du lærte om Haladina, en halvgud som også er kendt som Føniksen.

Et år efter at Dragernes Tyranni begyndte var der en diplomatisk mission til Kopernikus Dalen for at få elverne til at slutte sig til den Tharsiske Drage Hær. Missionen var en fælde, og alle dværge lederne blev myrdet af elverne, heriblandt din far og dine brødre. Dette styrkede alliancen mellem dværgene og dragerne, og startede Dagsesse Krigen, hvor dit folk aktivt gik til angreb på elverne i Vinterskoven. Efter flere års krig var der et sidste slag tilbage, Vinterskovs Slaget. Hvis Tharsis sejrede her, ville de regere verdenen. Slaget foregik i jeres favør, indtil forstærkninger fra Kromium, i form af kæmper og halv-kæmper, kom til elvernes undsætning. Den Tharsiske leder, en dragonborn der hed Alduin, beordrede tieflings fra det Arkanske Broderskab til at tilkalde dæmoner til slagmarken for at vende kampen der var ved at blive tabt. Dette i høj grad demoraliserede mange, men det bendte slaget som forudset. Da sejren syntes at være inden for rækkevidde, kom der en stor flyvende luftborg, kaldet Skyvidde. Skyvidde var under kommando af elverne, der begyndte at bombardere alle undtagen deres egne. De bombarderet selv deres allierede, både mennesker og kæmper. Denne ene handling gav elverne sejren.

Efter kampen forlangte dæmonerne den pris som Alduin havde lovet dem, og de tog derfor den Tharsiske leder og hans Dødsengler med dem tilbage til helvede. Under Vinterskovs Slaget, angreb metalliske drager den Tharsiske hovedstad, hvilket betød, at den Tharsiske Drage Hær var nu både uden ledelse og uden hjem. De trak sig derfor tilbage til Harken mens elverne invaderede menneske landet Cimmeria og dit hjemland Dagsesse.

Dragernes Tyranni endte omkring et årti siden. Siden da har du lovet dit folk at sætte dem fri i en sikker verden. For et par år siden rejste du derfor til Kræmgorm Bakkerne, hvor du har oprettet en dværge by så at dværgene og Dungabad Kulten kan kæmpe tlibage imod Elvernes Tyranni.

Da Maetiaen blev åbnet årtier siden, blev dværgene opdelt i tre underracer, Bakke Dværge, Bjerg Dværge, og Grå Dværge. Din fars kongerige var allerede så stort, at nogle dværge planlagde at bryde fri fra din far’s regering. Med den ændring, der fandt sted fra kaoset der strømmede ind i verdenen fra Maetiaen, var der en stor gruppe af Bjerg Dværge der forlod Dagsesse og oprettede deres eget underjordisk rige mod øst, som de kaldte Sirenum. I mellemtiden var der en række Bakke Dværge, som ikke var så glade for Bjerg Dværgene i Dagsesse, som oprettede kongeriget Elektris. Resterne af Dagsesse lå mellem de to nydannede kongeriger og accepterede alle dværge underracer. I sidste ende opstod der en borgerkrig imellem de tre kongeriger, som nu er kendt som Tre Økse Krigen.

For nylig blev du kontaktet af ærketroldmanden Eldric, som har sat en ekspedition op til Undermørket. Du valgte at tage med i håb om at etablere diplomatiske kontakter i dværge riget Sirenum. Dragemunken Kendi, høj præsten af Drage, har også valgt at rejse med jer til Undermørket. Desværre, da I nåede dværge riget Sirenum i Undermørket, blev I overfaldet af grå dværge, som har taget jer til fange, og nu vil du mest bare hjem.

Zulban Earthrose

Aresia jussi_svendsen