Nardiz Urmach

Human Wizard

Description:
Bio:

Du voksede op i menneske landet Cimmeria, omkring den Eridansk Sø, som egentlig er mere et hav. Engang regerede syv troldemænd landet Cimmeria, men I din levetid har det kun været en troldmand. Mennesker med magi har altid været anset som kongelige.

Da du var 8 blev den Ametiansk Alliance dannede, en alliance mellem forskellige racer med et mål om at beskytte verdenen fra fen fare fra elementernes verden, ved at bygge en hær og en portal for derefter at invdaere elementernes verden først. Denne alliance introducerede også mørkere racer, og det er på dette tidspunkt at din interesse for Undermørket begyndte.

Da du var 11 var alliancen klar til at angribe elementernes verden. De havde bygget en kæmpe stor portal i Cimmeria, men da de åbnede portalen væltede der ren kaos ud af den. De fysiske love ændrede sig (reglerne ændrede sig fra 4e til 5e) og kort tid efter brudte hele alliancen sammen. Dette var begyndelsen på den Femte Alder.

Da du var 18 rejste du til Tordenspir, et bjerg syd for hovedstaden Faldkrest, som er menneskernes indgang til Undermørket. Lige udenfor Cimmeria’s grænser i Undermørket ligger de Syv Søjleværende Haller, en by regeret af Sarunn Troldmændene, som er specialister i Minotaurer magi. Her boede du til at starte med mens du lærte Undermørket at kende i praksis.

Da du var 26 begyndte Dragernes Tyranni, en tid hvor mennesker, drager, og dragefødte fra det Tharsianske Imperie angreb hele Eridania Regionen, inkluderet Cimmeria. Efter et par år faldt hovedstaden Faldkrest, og et år efter havde Tharsis, under Stor Faderen Alduin Archonae og hans Dødsengler, invaderet hele Eridania Regionen. Der var dog en sidste kamp.

Da du var 30 havde den Tharsianske Dragehær rekrutterede mennesker, drager, dragefødte, hobbitter, dværge, og tieflings. Der var dog en hær af mennesker, elver, og halvelvere der stod imod dem i Vinterskoven. Slaget om Vinterskoven startede med at gå godt for Alduin, men kæmper og goliaths fra syden kom til elvernes undsætning. For at sikre slagets gang beordrede Alduin at tieflings skulle tilkalde dæmoner fra helvedet. Desværre for Alduin havde elverne fået fat på en flyvende borg. Elverne var ligeglade med deres allierede og borgen bombarderede derfor hele slagmarken, inkluderet mennesker, halvelvere, goliaths, og kæmper. Efter Slaget om Vinterskoven var der kun elvere tilbage. Alduin og hans Dødsengler var blevet hevet ned i helvedet af de besejret dæmoner, og det Tharsiske Imperie var blevet tilintetgjort indenfra da der opstod et coup i hovedstaden på samme tid som Slaget om Vinterskoven.

Dragerns Tyranni blev erstattet af Elvernes Tyranni da disse overtog hele Eridania Regionen. Over de næste 11 år har du levet forskellige steder i Undermørket da de Syv Søjlebærende Haller ligger lidt for tæt på overfladen end du syntes er behaglig. Du har for det meste boet i det nye dværgeland Sirenum der opstod efter Dragernes Tyranni, da de andre dværgelande blev hærget af elverne. Du har prøvet at undgå grå dværge og elverne da disse er farlige.

Igennem din søgen efter det evige liv har du lært om Ma’adim Imperiet. Legenden siger at dette imperie var det første land i verdenen og et imperie hvor alle racer boede sammen. Du fandt frem til en svirfneblin by som engang var en del af imperiet og her har du lært om spell gems. I det sidste år der er gået har du også hørt rygter om at Alduin og hans Dødsengler er kommet tilbage fra helvedet og at de er i Undermørket. Du har kært deres navne og hvordan de ser ud. Alt dette kombineret med din viden om nekromanti har sat dig på en sti hvor du har lavet en speciel spell gem som kan fange Alduin’s eller en af Dødsenglerne’s sjæle hvorefter du tror at du kan konvertere de dæmoniske kræfter i dem til en eliksir der kan give dig evigt liv. Desværre tvivler du på at du kan klare dette alene og derfor søger du hjælp fra andre eventyrer.

Nardiz Urmach

Aresia jussi_svendsen