Kendi Kawa

Human Monk

Description:
Bio:

Kendi blev født i det Tharsiske Drage Imperium år 2009 i den Fjerde Alder. Under den Tharsiske borgerkrig, som begyndte da du var 5 år og varede i mere end et årti, flyttede du til et kloster, der lå på kanten af en aktiv caldera. Her boede du i fred væk fra krigen, lærte om Drage, den retfærdige drage af luft og grundlæggeren af Tharsis. Du lærte også kampsport, noget der kom naturligt til dig.

Da din træning var færdig, blev du sendt til den Tharsiske Drage Hær hvor du fik rangen af Elite Legionær på grund af din fremragende ydeevne under din kampsport træning. Du rejste vest under kommando af den blå drage Imperator Lennithon. Du hjalp under Grønneste Slaget og med invasionen af ​​Harken.

Under Dragernes Tyranni boede du i Harken junglen, hvor du spredte Drage’s læring til hobbitterne, menneskerne, og de dragefødte. Ved slutningen af ​​Dragerns Tyranni lærte du, at dit hjem var blevet ødelagt af tilhængere af Bahamut, det forræderiske modsatte af Drage. Drage Hæren blev hærget og Tharsis faldt. De overlevende søgte tilflugt i Harken junglen, hvor Kejserinde Lennithon dannede Drage-Hobbit Imperiet Harken.

Du var med til at bygge et nyt kloster dedikeret til Drage i Harken junglen. I næsten et årti efter begyndelsen af Elvernes Tyranni, har du ageret som Harken’s høj præst af Drage og spredt hans ord og læring både i junglen og i omkringliggende lande. For nyligt blev du kontaktet af ærketroldmanden Eldric. Han ønskede af rejse til Undermørket. Du har hørt rygter om at Stor Faderen Alduin Archonae, den forrige leder af Tharsis, og hans elite Dødsenglerne, er blevet set i Undermørket, og derfor besluttede du dig for at rejse med. Dværge prinsen Zulban, vis land blev invaderet og ødelagt af elverne da Elvernes Tyranni begyndte, har også besluttet sig for at rejse med jer. Desværre, da I nåede dværge riget Sirenum i Undermørket, blev I overfaldet af grå dværge, som har taget jer til fange, og nu vil du mest bare hjem.

Kendi Kawa

Aresia jussi_svendsen