Eldric Highmoore

Human Chronomancer

Description:
Bio:

Du voksede op i et bakket landskab på en større gård, nær byen Feanrian. Ikke langt fra jeres gård lå en lille skov, som du ofte legede i mens du voksede op, inden du fik pligter som var dine egne. I skoven legede du med dine søskende Ea og Berak.

Du var en lydig, men nysgerrig ung mand, som ofte havde flere spørgsmål end dine forældre Earick og Galla kunne svare på. Omkring din 9 års fødselsdag begyndte der at ske underlige ting omkring dig. Ting begyndte at flyve omkring, mærkelige lys dukkede op, underlige lyde synes at komme fra de mærkeligste steder. Du blev bange, men dine forældre trøstede dig og sagde at der ikke var noget at være bange for. Du forstod naturligvis ikke hvad de sagde, da du var ræd for alle de uhyggelige ting som skete, og som du ikke forstod.

Dine forældre var bekymret, men omkring dig var de søde og forstående. Som barn hører man ting man ikke skal hører. En dag overhørte du dine forældre tale om en fremmede mand, som skulle komme og hente dig, fordi du var den du var, men de kunne ikke få sig til at sige det til dig, deres snak var alvorlig, det kunne du høre og du blev ked af det, fordi du kunne høre at de var kede af det. Det var der din far så dig og kaldte dig hen til ham. Du løb hen til ham med tåre i øjnene. Her fortalte de at du ikke var deres søn, men at de havde taget dig til dem for mange år siden. De fortalte dig at tiden var kommet til at du ikke skulle være hos dem mere, men at du nu skulle begynde dit nye liv et andet sted. Du spurgte om hvor og de fortalte at du skulle med en mand som hed Aron Flaméra, en adelig herre, som var kommet med dig 8 år tidligere, en mægtig magiker som ville blive din herre og mester. Du spurgte om manden var din rigtige far, og dine forældre svarede at det viste de ikke.

Der skete meget under læring af Mester Flaméra, og endnu mere siden du drog ud i verden selv. De sidste mange år har du brugt på at studere og søge efter den mystiske og legendariske Holios Orden og Månens Orden. Disse to ordner har en eller anden forbindelse til tidsmagi, hvilket du har lært rigtig meget om. Du har også lært at i hvert fald to gange i dine studier har du været meget tæt på medlemmer af begge ordner uden at vide det.

Holios Ordenen er en orden der blev skabt i slutningen af ​​den Tredje Alder af en vand genasi kaldet Holios der kom under beskyttelse af Drage, Luftens Engel. Drage bragte Holios til landet Tharsis og på et tidspunkt i den Fjerde Alder kom ordenen i besiddelse af fire mægtige magiske genstande der kan besejre elementerne, som har hærget Holios’ hjemplanet, og som nu truer din verden. Efter den Tharsianske borgerkrig, flygtede Holios Ordenen fra Tharsis i frygt for at genstandene ville falde i hænderne på Stor Faderen Alduin Archonae. De søgte tilflugt i Eridania Regionen, hvilket er det område du kommer fra.

Under Dragernes Tyranni rejste du til Tordenspir og blev medlem af Sarunn Troldmændene, en gruppe troldmænd der vogter over de Syv Søjlebærende Haller i Undermørket, og som er specialister i Minotaurer magi. I de Syv Søjlebærende Haller mødte du nogle genasi medlemmer af Holios Ordenen. Du lærte at under den Tharsianske borgerkrig blev en af de fire magiske genstande taget fra ordenen.

Blåtræderne er læder stykker af en beholder sat sammen med metal der kommer fra Måne Ordenens hovedkvarter, som ligger udenfor tid. Dødsenglerne, som er Stor Faderen Alduin Archonae’s nærmeste rådgivere, kom i besiddelse af Blåtræderne under borgerkrigen, men både Dødsenglerne og Stor Faderen forsvandt efter Dragernes Tyranni, hvilket Holios’ Ordenen også gjorde, hvilket du fandt ud af da du vendte tilbage til de Syv Søjlebærende Haller efter en rejse til din mine og tårn i Phandalin.

Du har tilbragt årevis på at prøve at finde Holios’ Ordenen igen, og hørte rygter om at Dødsenglerne var blevet set i Undermørket. Du samlede en ekspedition sammen. Dværgen Zulban, den forrige prins af Dagsesse, har bygget en dværge by i bakkerne nord for Phandalin, og han var klar til at rejse med dig til Undermørket. Dragemunken Kendi, høj præsten af Drage, har også valgt at rejse med dig til Undermørket. Desværre, da I nåede dværge riget Sirenum i Undermørket, blev I overfaldet af grå dværge, som har taget jer til fange.

Eldric Highmoore

Aresia jussi_svendsen