Balasar

Dragonborn Cleric

Description:
Bio:

Du var engang en af Stor Faderen Alduin Archonae’s bedste venner. Du var Bahamut præsten der rådgav Fader Alduin mens hans far regerede over Drage Imperiet Tharsis. En dag forrådte Alduin Bahamut og allierede sig med Drage i stedet, hvilket startede en borgerkrig i Tharsis. Du flygtede fra Alduin og kæmpede imod ham indtil du blev taget til fange og fik hugget hovedet af på pladsen i hovedstaden Nix.

Din sjæl røg igennem Mørket, som alle andre sjæle, men inden den bevægede sig videre blev den fanget i en by mellem liv og død, Al’Rual. Her hersker Fru Ahnü Sunder i Ravne Dronningens navn hvor Revenants kommer fra og bliver sent tilbage til verdenen for at opnå en bestem ærinde som Fru Sunder og Ravne Dronningen befaler.

Du var fanget i mitril byen Al’Rual i årevis hvor du blev oplært af Fru Sunder og hendes Revenants, især i Ravne Dronningens religion. Du indså at verdenen ikke tilhørte de to drage guder, som du troede, men englerne, og Ravne Dronningen var Revenanternes engel.

Da du var klar tilkaldte Fru Sunder dig og forklarede dig om din ærinde. “Balasar! Mørket, verdenen mellem liv og død, er i fare. For at sikre dets beskyttelse befaler Ravne Dronningen at du tager tilbage til de levendes verden og besejre Dødens Stor Fader Alduin. Når han er besejret så tag de stykker blågrønne læder der hænger på hans fødder, Blåvaderne, og mærk Ravne Dronningen tag dig her tilbage. Derefter vil jeg sætte dig fri så at du kan flyve med Bahamut i Himlen. Dog skal du vide at Stor Faderen er almægtig, og at første gang du møder ham vil du ikke kunne besejre ham. Hvis du prøver vil du fejle og din sjæl vil ende i Helvedet med Drage. Du skal derfor overleve, finde venner, og lære alt hvad du kan. Når du er klar så vil du møde ham for anden gang, og på dette tidspunkt vil du have chancen for at besejre ham og sikre Mørkets eksistens.”

Med disse ord er du blevet sent ned i Undermørket i de levendes verden hvor du har rejst igennem for årtier siden.

Balasar

Aresia jussi_svendsen